2008-12-08

Desiré: VISA så slipper du trängas


Och då menar jag trängas på en massa vis. Men den trängseln jag tänkte fokusera på är såklart julträngseln. För det finns väl inte en människa som ser fram emot eller mår bra av att springa runt på stan och armbågas med galna tanter från Vällingby och annat konstigt folk som rasar fram på gatorna kring jul. Och inte nog med att man måste stångas med dem. Man ska dessutom springa in och ut i butiker för att hitta alla passande klappar. Oftast försöker man hinna allt på en dag, inklusive fika. Det går aldrig och man får inse att det även detta år måste offras ytterligare en skön lördag för att stångas och leta klappar.

Är man beroende av att använda sedlar kanske butikerna på stan enda sättet. Har man ett VISA-kort öppnar sig fler möjligheter. Själv sitter jag lugnt en söndagskväll och beställer klapparna på nätet. Betalar snabbt med VISA-kortet och pengarna dras från kontot. Presenterna skickas till brevlådan och jag får en fröjdefull jul.

Med ett VISA kan du handla när och hur du vill. Inte sant? (VISA verkar vara det mest accepterade kortet för onelineshopping)

Inga kommentarer: